fbpx

10 טיפים למימוש זכויות רפואיות

מימוש זכויות רפואיות הוא הליך מורכב שדורש ידע וניסיון, לכן כתבנו לכם 10 טיפים למימוש הזכויות הרפואיות שלכם

1. אל תתפשרו על בירור מקיף לסיבות להיווצרות המום, תוך התחשבות במחלות רקע, היסטוריה משפחתית, תרופות קבועות במהלך ההריון וכו', זה יקבע את המשך התהליך.
2. לא כל מום או טעות של רופא בטיפול הם תוצאה של רשלנות רפואית, יש לבחון את הפעולות הרפואיות לפי הנורמות הרפואיות המקובלות בתחום.
3. לעיתים יש מספר עילות תביעה או מספר רופאים שהתרשלו, חשוב לבחור נכון על מה ואת מי אנו תובעים.
4. אל תתפתו להבטחות של עו"ד לתוצאות מרשימות, בדקו את ליבת הפעילות של המשרד ובקשו לראות פסקי דין ופשרות שהמשרד ניהל בהצלחה.
5. אל תצאו לדרך לפני שתערכו תכנון פיננסי לניהול התביעה, ההוצאה על חוות דעת של רופאים מומחים עלולה להגיע לעשרות אלפי ש"ח. למשרד עו"ד אסור לממן עלויות של חוות דעת רפואיות והוצאות תביעה משפטית.

6. ברוב המקרים זמן ההתיישנות הינו שבע שנים מהלידה, אל תחכו לרגע האחרון להגשת תביעה.
7. כדאי לחכות לגיבוש הנזק והתייצבות המצב הרפואי של הילד לפני שמגישים תביעה.
8. חברות הביטוח שולחות חוקרים פרטיים מיומנים שמשתמשים באמצעים גלויים וסמויים. חשוב לקבל הדרכה איך להימנע מהוצאת מידע שעלול להזיק לכם.
9. יש צורך בשלושה תנאים להגשת תביעת רשלנות רפואית: נזק שנגרם, התנהלות לא בהתאם לנורמות הרפואיות, קשר סיבתי ביניהם.
10. השיקול המכריע בניהול תביעה רפואית הוא טובת הילד והשגת פיצוי מקסימלי שישפר את איכות חייו, זה לא הזמן להרגיש חוסר נעימות מקופ"ח, או התחשבות בביטוח המקצועי של הרופא. ההורים מחוייבים לדאוג קודם כל לעתיד ילדם.

פעילותינו מהווה הצלה של ממש להורים לילדים בעלי מוגבלויות, אנו מגדילים את סיכוייהם לזכות בפיצוי כספי ניכר, שיסייע להם להיטיב עם ילדיהם.
לא זכית לא שילמת!

אצלנו כולם זכאים

צרו קשר להתייעצות ללא עלות




      דילוג לתוכן